STARTUP YOURSELF cu 33.000 euro nerambursabili și consultanță GRATUITĂ pentru dezvoltarea unei noi afaceri!

Lansează-te în lumea afacerilor cu ajutorul StartUp Yourself, un program care îți oferă posibilitatea de a obține o finanțare de 33.000 euro nerambursabili și multe alte beneficii! StartUp Yourself este un program integrat de formare, mentorat și finanțare destinat viitorilor antreprenori care își doresc să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiunea Nord-Est.

În cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, 400 de persoane vor urma gratuit cursuri de formare antreprenorială și vor participa apoi la concursul de selecție a planurilor de afaceri pentru obținerea finanțării de 33.000 euro nerambursabili. În urma selecției, 48 de noi antreprenori își vor dezvolta ideea de afaceri cu finanțarea câștigată, dar vor beneficia și de servicii personalizate de consiliere și consultanță pentru implementare, oferite de către echipa StartUp Yourself.

Dacă ai o idee de afaceri și vrei faci parte din comunitatea de viitori antreprenori Start Up Yourself, te poți înscrie online, pe www.afacerinordest.com sau poți solicita mai multe informații la adresa contact@afacerinordest.com. Pe site-ul proiectului găsești toate detaliile despre condițiile de înscriere și calendarul de obținere a finanțării.

Dezvoltăm antreprenoriatul în Regiunea Nord-Est.

Start Up Yourself își propune să încurajeze antreprenoriatul ca opțiune de carieră pentru persoanele fizice și să contribuie la creșterea mediului de business din regiune. Proiectul se desfășoară în toate cele șase județe ale Regiunii Nord-Est (Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui, Bacău) și urmărește promovarea inovării sociale, dezvoltarea durabilă și asigurarea măsurilor de egalitate de șanse și gen. De asemenea, prin intermediul proiectului se vor înființa 96 de noi locuri de muncă în regiune.

Persoanele care se înscriu în proiect beneficiază de cursuri practice de dezvoltare a competențelor antreprenoriale în cadrul cărora învață să realizeze planuri de afacere realiste și fezabile cu care vor concura la selecția planurilor de afaceri. Cei 48 de antreprenori care vor obține finanțare vor urma stagii de practică la firme din domenii similare cu cele propuse de ei pentru a dobândi experiență în plus.

Modelele de business finanțate vor beneficia și de servicii de consultanță care vor contribui la dezvoltatea ideii de afaceri. Noii antreprenori vor fi asistați în procesul de înființare a întreprinderilor, cât și pe parcursul implementării afacerii.

Fii la curent cu noutățile despre proiect și pe pagina de Facebook StartUp Yourself.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: