Sticla printata pentru bucatarie – un nou trend in domeniul amenajarilor interioare

Noile trenduri in materie de design interior includ si sticla printata bucatarie, speciala pentru a obtine amenajari interesante in orice locuinta, chiar si in bucatariile mici, unde pare ca optiunile stilistice sunt foarte limitate.

Sticla printata bucatarie – solutia ideala in orice bucatarie moderna

Sticla tiparita digital creeaza un aspect modern atat pentru interior, cat si pentru exterior. Imaginile tiparite pe sticla sunt o alternativa actuala la imprimarea pe panza. Atractivitatea si stilul fac ca sticla printata bucatarie sa fie perfecta pentru afisarea fotografiilor de nunta, a portretelor, a unor imagini cu  peisaje sau a oricaror altor elemente in orice spatiu. In bucatarie, genul acesta de sticla cu diverse imprimeuri personalizeaza foarte mult spatiul si ii dau o nota de originalitate.

Sticla printata este un material nemaipomenit pentru decorarea camerei. Poate fi folosita in diferite moduri, atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru spatii comerciale. Sticla printata este una dintre cele mai bune optiuni in numeroase aplicatii, insa atunci cand este utilizata in bucatarii efectul va fi unul cu adevarat superb.

De ce sunt recomandate panourile din sticla printata

Panourile din sticla printata au devenit tot mai cunoscute tocmai datorita utilizarii lor in bucatarii. Dar pot fi folosite in orice spatiu – dormitoare, holuri, birouri etc. Zonele cu sticla printata pot fi asociate si cu altele elemente, cum ar fi pietre, placi ceramice, sticla etc. Sticla printata este cea mai buna alegere pentru bucatarie si baie. Ea ofera un aspect luxos si o pata de culoare unica.

Sticla printata poate fi personalizata – acesta fiind unul dintre marile sale avantaje. Se poate alege fotografia preferata cu familia, o persoana draga, animalul de companie sau chiar propria persoana. De asemenea, se pot alege inclusiv poze cu peisaje si alte elemente decorative sau imagini „tribal”.

Unele dintre cele mai estetice alegeri sunt reprezentate de imaginile grafice abstracte. Acestea sunt perfecte pentru a fi folosite pe sticla printata personalizata. Digital Glass Printing  – DGP – este un nou sistem inovator de imprimare pe sticla cu o solutie pe baza de cerneala care este mai durabila decat 98% din solutiile de pe piata.

Pentru baie se poate folosi sticla laminata sau temperata. In general, se foloseste sticla cu continut scazut de metal. Imprimarea pe sticla prin sistemul DGP poate oferi un aspect cat se poatede real imaginii imprimate.

Pentru print se utilizeaza intotdeauna sticla cu continut scazut de fier si sticla transparenta temperata cu proprietati foarte bune in ceea ce priveste rezistenta. Transparenta, eleganta si stilul unic al sticlei printate ajuta la construirea unui interior modern si sofisticat.

Cel mai important este faptul ca, utilizand astfel de solutii, interiorul poate fi personalizat complet. In momentul in care sticla printata reda o imagine interesanta nu mai sunt necesare prea multe alte elemente decorative, deoarece sunt suficiente cele deja existente.

Imaginea printata pe sticla este cea care devine punctul focal al incaperii, acesta fiind, de altfel, si motivul pentru care tot mai multe persoane aleg astfel de solutii. In plus, sticla printata are un pret rezonabil si nu implica investitii prea mari.

Distribuie in retelele sociale: