Înființare-firma-timișoara

Stii cum sa alegi un expert contabil?

Atunci cand vrei sa demarezi o afacere, printre primele lucruri pe care trebuie sa le bifezi pe lista este alegerea unui expert contabil sau a unei firme de contabilitate.

In perioada platii taxelor, vrei sa te asiguri ca ai cel mai bun expert contabil de partea ta. Persoana potrivita te poate ajuta sa iti indeplinesti in mod corect obligatiile, de la completarea deducerilor pana la respectarea datelor si termenelor importante pentru a evita eventualele penalizari din partea fiscului.

Este important sa acorzi timp si atentie acestei alegeri. Vei avea nevoie sa te gandesti la diverse aspecte, cum ar fi locatia biroului de contabilitate, volumul de munca implicat sau tipul de software de contabilitate utilizat, daca este acreditat CECAR si daca iti poate oferi posibilitatea de a colabora de la distanta, ca sa eviti deplasarile lunare la sediul lor.

Este in interesul tau si al afacerii tale sa beneficiezi de serviciile unei firme de contabilitate cu experienta, capabila sa se ocupe de una dintre cele mai importante zone ale afacerii tale: contabilitatea si taxele.

Facand o alegere corecta, poti economisi timp si bani si poti desigur poti evita situatii neplacute.

Este bine informat

Un contabil bun este cel care este in permanenta la curent cu schimbarile legislative, schimbari care se produc aproape zilnic si nu sunt numai de ordin contabil. Au aparut modificari in legislatia privind transporturile de marfuri in Uniunea Europeana, iar firma ta activeaza in domeniul transporturilor? Contabilul tau trebuie sa fie la curent cu noutatile din legislatie pentru a te sfatui corespunzator.

Ai acces oricand la documentele tale

Este foarte important ca tu sa poti accesa documentele de care ai nevoie de la distanta, de pe orice dispozitiv, de la desktop la telefon mobil atunci cand ai nevoie si sa nu trebuiasca sa astepti ca firma de contabilitate sa ti le trimita.

Contabilitatea online iti ofera acces la ele oriunde te-ai afla,  situatia ta operationala si toate datele stocate acolo sunt foarte simplu si rapid de accesat. In asa fel, gestionarea situatiilor este mult mai usoara. In plus, oriunde te-ai afla si ai nevoie sa stii stadiul situatiei financiare, este doar la un simplu click distanta.

Indiferent de alegere, trebuie sa stii ca poti face totul de acasa, online, fara deplasari la Registrul Comertului sau stat la cozi. Sunt multe firme care ofera servicii infiintari firme Timisoara, mai usor ca niciodata!

Distribuie in retelele sociale: