Te-ai întors la birou după starea de urgență? Află AICI cum să-ți organizezi un kit de pandemie ieftin pentru această toamnă

Starea de urgență a fost o perioadă grea pentru toată lumea, de la copii, până la adulți, însă odată cu venirea toamnei, va exista nu doar teama infectării cu COVID-19, ci și cu virusul gripal. Și pentru că este destul de greu să îți dai seama de ce suferi exact, cel mai bine este să te pregătești și să ai propriul kit de pandemie pentru birou.

Mai jos, poți găsi câteva variante de produse pentru astfel de kit-uri pe care le poți face destul de ușor și cu un buget mic, astfel încât să îți asiguri o protecție minimă împotriva virusurilor din această toamnă.

Conținutul optim și ieftin al unui kit de pandemie pentru birou

Este normal ca întoarcerea la birou în timpul pandemie să vină cu diverse temeri, însă viața trebuie să meargă înainte și așa cum există tot felul de kit-uri de testare pentru virusul SARS-Cov2, te poți folosi de această idee pentru a-ți crea propria trusă de protecție împotriva acestuia.

Pentru că nu îți trebuie o avere pentru a-l realiza, iată aici cum te poți organiza pentru a-ți asigura starea de sănătate pe timpul zilei la birou:

1. Gelul sau șervețelele dezinfectante

Deși angajatorii au luat măsuri de protecție și asigură aproape tot ce este nevoie pentru siguranța angajaților, este indicat, totuși, să ai un gel dezinfectant al tău tot timpul pe birou. Iar dacă nu îți surâde ideea de a cumpăra tot timpul astfel de produse, există destule soluții de a le face în casă.

Mai ai și varianta șervețelelor dezinfectante în pachet mare, care sunt mult mai avantajoase ca preț și pe care le poți utiliza pentru a curăța tot felul de suprafețe.

2.  Un set de viziere

Poate nu ești adeptul măștii, mediul de lucru nu îți permite sa o folosești sau ai probleme de sănătate care, la fel, te obligă, să o porți cât mai puțin. Pentru toate aceste situații, viziera poate asigura o protecție eficientă împotriva virusurilor. Dacă nu ai luat în considerare această variantă până acum, vezi aici diverse modele pe care le poți procura.

Avantajul acestora este că pot fi dezinfectate și purtate o perioadă mai lungă de timp în comparație cu masca de protecție.

3. Suplimentele pentru creșterea imunității

Poate suplimentele nu erau pe lista ta în organizarea kit-ului de pandemie, însă nu doar protecția fizică exterioară este importantă în această perioadă, ci și cea a sistemului imunitar, care va lupta cu toți microbii.

Având în vedere că îți poți pregăti acasă destul de multe variante și rețete care să îți ajute sistemul imunitar, acestea vor fi destul de ieftine când vine vorba de costuri.

Acum că ai aflat cum să te protejezi în această toamnă împotriva coronavirusului fără a face prea multe eforturi financiare, este timpul să faci tot ce îți stă în putință pentru a avea o viață normală în condițiile date.

Sursa foto: Pixabay.com

Distribuie in retelele sociale: