Team building în străinătate – o nouă metodă de recompensare pentru angajați

Munca în echipă face ca visul să funcționeze.

Trebuie să fi auzit această frază de nenumărate ori. Ce înseamnă? Pur și simplu, îți poți atinge cele mai mari obstacole dacă ai o echipă care împărtășește un obiectiv comun și lucrează împreună pentru a-l atinge. O echipă care lucrează împreună, performează și excelează. Ei știu care sunt scopurile lor și cum pot face exact pentru a le atinge împreună.

După cum a spus pe bună dreptate Andrew Carnegie, „Este combustibilul care permite oamenilor de rând să obțină rezultate neobișnuite.”

City break cu echipa în Germania

Bine ați venit la Berlin – „orașul libertății”. Berlinul este pe cât de alternativ, pe atât de unic, cu un suflet foarte iubit, vibrant și profund neconvențional. Istoria recentă a orașului a produs o contracultură ca nicio alta; de la căderea Zidului Berlinului, capitala Germaniei a devenit unul dintre cele mai revigorante, inventive și culturale centre ale Europei. Berlinul continuă să debordeze de creativitate, deschidere și transformare. Cu o istorie atât de lungă, bogată și variată, Berlinul este plin de situri istorice incredibile; memoriale din timpul războiului, nenumărate monumente și muzee care comemorează numeroasele repere de schimbare a lumii care au avut loc în oraș.

Cum ajungi cu echipa în Berlin?

Poți opta pentru o varianta mai distractivă și predispusă la socializare și popasuri dese.

Alege firma Rennen cu serviciul de transport persoane Germania, cu plecări dese din toate orașele din România, către cele mai importante orașe din Germania.

Te bucuri te confort pentru echipa ta, în microbuze modern, dotate cu scaune confortabile, Autocarele respectă cele mai înalte standarde, fiind dotate cu aer condiționat, WiFi și sistem audio-video.

O companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transporturilor care  oferă servicii profesioniste de transport România Germaniatransport Colete Germania și transport auto Germania.

Fotografie vânătoare de comori

În această variantă a noastră clasică, distractivă vânătoare de comori, echipele sunt însoțite de un fotograf profesionist. Acesta este un eveniment de team building captivant și memorabil.

La ce ne putem aștepta?

Această este o combinație imbatabilă de descoperire a orașului și expresie creativă, care permite participanților să-și perfecționeze abilitățile fotografice și să dezvolte muncă în echipă plină de spirit și o camaraderie îmbunătățită.

Scopul jocului este dublu: finalizați vânătoarea de comori ale orașului și produceți fotografii remarcabile.

Echipa ta trebuie să găsească mai multe puncte pe harta comorilor orașului furnizată (La fiecare loc indicat, echipele sunt prezentate cu o fotografie, care trebuie reprodusă cât mai bine, cu ajutorul fotografului dumneavoastră profesionist. Acest lucru necesită un ochi bun, comunicare și lucru în echipă.

Fiecare membru al echipei are șansa de a face o fotografie folosind o cameră profesională, dar a găsi cel mai bun mod de a face acest lucru necesită efort de colaborare. Nu ezitați să vă aduceți propria cameră foto dacă doriți să faceți fotografii personale suplimentare.

Jocul vine cu bonusul suplimentar al unui suvenir uimitor din punct de vedere vizual: ia acasă cu ține o colecție de imagini ale orașului.

Distribuie in retelele sociale: