Ti s-a stricat frigiderul? Exista specialisti care se pot deplasa acasa la dumneavoastra sa va ajute.

Reparatii Frigidere Acasa SRL este o firma cu experienta indelungata in domeniul aparatelor frigorifice si in special in depanarea frigiderelor si congelatoarelor de uz casnic, in regiunea Bucuresti-Ilfov.

Experienta in lucrul cu diverse tipuri de frigidere ne ajuta la o rapida si corecta identificare a problemei tehnice , inca de la primul contact telefonic cu clientul.

Suntem permanent pregatiti pentru orice tip de interventie.La noi gasiti o echipa profesionista, piese de schimb noi si originale.

“Seriozitatea ne defineste, calitatea in executie ne recomanda “ este motto-ul firmei noastre.

Indiferent de situatie am oferit clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, la preturi corecte ,motiv pentru care procentul clientilor veniti din recomandari il depaseste in prezent  pe cel al clientilor noi iar asta spune totul despre noi.

Iata si cateva motive pentru care merita sa apelati la specialistii nostri atunci cand aveti o problema cu frigiderul   dvs sau cu orice aparat frigorific de uz casnic sau comercial :

  • Constatarea defectiunii se face in mod PROFESIONIST evitand astfel aparatia de costuri suplimentare.
  • Costurile aferente pieselor si manoperei sunt CORECTE.  Niciodata nu cautam sa pacalim clientii.
  • Piesele folosite sunt NOI, originale sau after-market si toate au o garantie reala de  12 luni .
  • Intervenim in cel mai SCURT timp posibil dupa efectuarea unei programari telefonice.
  • Avem experienta reala depanarea instalatiilor frigorifice, completata de cursuri si specializari in domeniul frigotehnic .

Suntem permanent pregatiti pentru orice tip de interventie.La noi gasiti o echipa profesionista, piese de schimb noi si originale.

reparatiifrigidereacasa@yahoo.com
+40724419620
http://www.reparatii-frigidere-acasa.ro
Distribuie in retelele sociale: