Tipuri de pariuri pe tenis

După cum probabil știi, tenisul este unul din cele mai pariate sporturi și asta deoarece oferă o multitudine de variante de pariuri atât pre-meci cât și live. Pariurile pe tenis se clasifică în funcție de modul în care alegi să joci sau în funcție de tipul biletului.

În prima categorie, cea a modului în care jucăm regăsim pariuri pre-meci, pariuri live și pariuri back și lay. Pariurile pre-meci se referă la pariurile pe care le plasezi înainte ca meciul să înceapă. Pentru a merge pe aceste tipuri de pariu tenis , trebuie să ai o analiză foarte bună a jucătorilor, a tipului de meci, a stării fiecărui jucător, dacă este obosit, dacă a avut accidentări și la tipul de teren pe care se joacă.

Tenisul este un sport foarte imprevizibil și cu multe răsturnări de situații, de aceea analiza trebuie să fie foarte sitrictă. La pariurile pre-meci ai opțiuni de pariere cum ar fi cele pe câștigătorul meciului, pariurile pe handicapuri asiatice și europene, pariuri pe fiecare set, pe scor corect, total game-uri și pariuri pe câștigătorul turnelui.

Cele mai populare pariuri

Pariurile live sunt cele mai preferate în tenis deoarece ai parte de multă acțiune și de multe răsturnări de situații. În pariurile live afli destul de repede dacă ai un pariu câștigător sau pierzător și de asemenea poți pune multe pariuri într-un timp foarte scurt.

Trebuie să fii foarte precaut deoarece te poți lăsa dus de val și poți paria sume uriașe în acest interval scurt. Trebuie să îți gestionezi cu atenție bank roll-ul. Dacă ești calculat, pot fi de departe cele mai distractive pariuri deoarece ai o varietate largă. Poți paria pe câștigătorul fiecărui set, al fiecărui game sau pe fiecare punct în parte. De asemenea, poți paria pe care jucător va ajunge la numărul X de puncte primul.

Clasificare în funcție de bilet

La clasificarea în funcție de tipul biletului vei găsi pariuri single pe tenis, iar acestea sunt pariurile care un singur meci pe bilet, acest tip de pariu fiind specific mai degrabă pariurilor live, pariuri cu meciuri multiple pe bilet care sunt specifice pariurilor pre-meci și pariuri în sistem. Pariurile în sistem sunt o variantă bună dacă vrei să pariezi pe mai multe meciuri pe un singur bilet, deci pentru varianta prezentată mai sus. În funcție de sistemul pe care îl alegi, ai variante de a avea un bilet câștigător chiar și atunci când ai un meci pierdut pe bilet.

Distribuie in retelele sociale: