Top 4 cele mai frumoase plaje din Eforie – Belona, Azur, La hamace, Steaua de mare

Dacă iubeşti marea, soarele şi plaja, vei fi încântat să descoperi una din perlele litoralului românesc şi, totodată, a doua staţiune de la Marea Neagră, după Mamaia, căutată de turiştii din întreaga lume – Staţiunea Eforie!

Pe lângă posibilităţile renumite de tratament cu apă sărată şi nămol din Lacul Techirghiol, toate ofertele de cazare Eforie sunt la numai câteva minute de plajă şi îţi garantează un concediu extrem de plăcut. 

Hai să descoperim împreună patru dintre cele mai cunoscute plaje din Eforie şi ofertele de cazare apropiate de acestea!

Cazare Eforie Nord lângă Plaja Belona

Plaja Belona, cea mai cunoscută din Eforie, te va încânta cu nisipul curat şi fin, dar şi cu modul în care este amenajată şi exploatată. Aici te vei putea bucura de muzică şi vei găsi variate oferte de mâncare şi băutură, astfel încât să ai asigurată o zi reuşită de plajă. Şi, dacă vrei cazare Eforie Nord la numai două minute distanţă de mare, poţi alege Hotel Plajă Belona, Hotel Anca sau Hotel Fortuna – toate la preţuri foarte bune şi condiţii excelente!

Cazare Eforie lângă Plaja Azur

Plaja Azur se află în zona de tranziţie dintre partea de Nord şi ce de Sud a staţiunii, fiind o locaţie de care se pot bucura toţi cei care au cazare în Eforie. Astfel, turiştii de la Complex Plaja Azur sau Vila Plaja Azur – unele dintre cele mai luxoase şi atractive locaţii de cazare din Eforie, pot petrece un concediu de vis! Ei beneficiază de cazare la cele mai înalte standarde şi au nevoie de numai câteva minute pentru a se instala şi relaxa pe plajă.

Cazare pe litoral lângă Plaja La hamace

Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi şi să te răsfeţi într-un hamac, pe plajă, la soare?! Plaja La hamace din Eforie, este o plajă mai exclusivista unde se poate practica nudismul. Prin urmare, dacă ai cazare pe litoral în Eforie şi vrei să te bronzezi fără restricţii, Plaja La hamace este cea ce cauţi!

Oferte Eforie Nord lângă Plaja Steaua de Mare

Aflată foarte aproape de Hotel Complex Steaua de Mare, Hotel Meduza sau Hotel Delfinul – cele mai cunoscute pentru oferte Eforie Nord – Plaja Steaua de Mare este un loc frumos, liniştit şi curat pe care îl vei îndrăgi imediat. Chiar şi drumul până la plajă te va impresiona plăcut, fiind amenajat cu brăduţi şi multe flori de sezon. 

Pe plajă vei putea închiria umbreluţe şi şezlonguri, sau te poţi bucura de piscina care este foarte bine îngrijită. Să nu uităm să menţionăm braseria unde poţi servi masa la preturi foarte atractive sau te poţi răsfăţa cu o băutură răcoritoare sau o îngheţată.

Pentru mult mai multe oferte de cazare din statiunile Eforie Nord si Eforie Sud puteti intra pe www.eforieonline.ro.

Distribuie in retelele sociale: