conace de vanzare

Tranzactii imobiliare pentru proprietati exclusiviste din Romania

Romania are un bogat patrimoniu atunci cand vine vorba despre cladiri de patrimoniu din diferite perioade ale istoriei. Doar ca de foarte multe ori acestea au fost abandonate, iar acest lucru vine uneori si datorita faptului ca era foarte greu pentru cei interesati de astfel de proprietati imobiliare sa ia legatura cu proprietarii sau cu mostenitorii pentru a putea achizitiona respectivele cladiri istorice.

Pe intreg teritoriul Romaniei printre cele mai numeroase cladiri istorice sunt conacele. Acestea au un aer aparte si sunt tot mai cautate de cei interesati in achizitii imobiliare. Fie ca vorbim despre resedinta familiei, fie ca vorbim despre investitii pentru spatii de cazare sau pentru restaurante exclusiviste, astazi exista numeroase conace de vanzare in Bucuresti, in Transilvania sau in Muntenia si Oltenia.

conace de vanzare

De ce merita sa investesti in cladiri istorice?

Argumentele care recomanda o investitie intr-o cladire istorica sunt suficient de numeroase pentru a-i convinge pe aceia care dispun de bugetul necesar sa faca o astfel de investitie imobiliara.

Numarul turistilor care apreciaza istoria si trecutul Romaniei este tot mai mare. Prin urmare, atunci cand gasesti conace de vanzare la un pret accesibil poti sa privesti in perspectiva la o investitie intr-un spatiu de cazare fantastic si care sa iti amortizeze investitia intr-un timp foarte scurt. Daca spatiul avut la dispozitie intr-o astfel de cladire istorica nu permite amenajarea unui spatiu de cazare, poti avea perspectiva unei investitii de tip restaurant rustic.

Cu siguranta nu poate da gres o astfel de investitie. Pe de alta parte daca arunci o privire in ofertele imobiliare ale unor cladiri istorice vei putea remarca faptul ca preturile sunt comparabile cu preturile unui imobil clasic din marile orase. Insa atmosfera si exclusivismul de care te bucuri traind intr-un conac sau intr-un castel nu pot fi inlocuite de o casa in centrul Bucurestiului sau de un apartament modern.

conace de vanzare

Profesionistii in tranzactii imobiliare cu cladiri istorice

Daca pana acum ceva timp era o adevarata aventura achizitia unei proprietati istorice din categoria cladirilor de patrimoniu, astazi acest lucru este mult mai simplu cu ajutorul Artmark Historical Estate.

Aceasta firma specializata in tranzactii imobiliare cu proprietati istorice si artistice ofera consultanta de specialitate si intermediaza vanzarea tuturor tipurilor de cladiri de patrimoniu de pe intreg teritoriul Romaniei. Mai mult, dincolo de tranzactiile imobiliare a cladirilor istorice, la Artmark Historical Estate vei putea gasi o multime de proprietati exclusiviste din perioada contemporana.

Aceste proprietati exclusiviste se adreseaza persoanelor care isi doresc sa se bucure de standarde de lux pentru resedinta familie sau pentru o locatie de vacanta. Toate proprietatile imobiliare aflate catalogul acestei companii specializate in tranzactii imobiliare exclusiviste din Romania sunt evaluate de specialisti si dispun de toate actele necesare in vederea semnarii actelor dintre proprietar si cumparator.

Oferta de cladiri istorice scoase la vanzare este foarte numeroasa si foarte diversificata. Desi multa lume considera ca preturile pentru aceste cladiri de patrimoniu sunt prohibitive, trebuie spus ca exista si numeroase case de vacanta, conace de vanzare sau castele scoase la licitatie care au preturi la indemana multor investitori din Romania si nu numai.

Distribuie in retelele sociale: