Trauma ca rampă evolutivă

Trăim într-o lume nebună, una în care societatea face tot posibilul de a ne destabiliza din alinierea noastră naturală cu Forța Vieții. Așa se rup conexiunile native ale Sufletului care este privit ca o entitate scindată în raport cu Personalitatea.

Trauma este o leziune de natură psihologică, emoțională, fizică sau care poate avea cauze de ordin karmic-spiritual. Traumatologia reprezintă studiului rănilor provenite din experiența defectuoasă cu cei din jurul nostru și ale consecințelor ei asupra integrității noastre personale. Se pot repera astfel cinci tipologii de traumă cu care ne putem confrunta: (1) Mentală; (2) Emoțională; (3) Fizică; (4) Spirituală.

TRAUMĂ           SEMN ASTROLOGIC                       DESCRIERE                                                                                          
MENTALĂ Uranus disfuncții psihologice și psihiatrice, deteriorare cerebrală și confuzie
EMOȚIONALĂ Pluto  sentimente de trădare, abuzuri sexuale și emoționale
SPIRITUALĂ  Neptun  lipsa credinței, valorilor personale, decepție
FIZICĂ Saturn malformații congenitale, disfuncții osteoporotice, torturi, dureri fizice prelungite și experimentate intens

Leziunea poate avea loc la nivelul unui singur corp, poate fi de exemplu o traumă psihologică, iar ea poate impacta și alte corpuri, de exemplu, suferințe fizice și emoționale.

Trauma ca rampă evolutivă

Îl știți pe Nick Vujic? El este un om care a experimentat mai multe tipuri de traumă care l-au făcut să se simtă inferior multă vreme, însă a vindecat rănile karmice și le-a folosit spre binele lui cel mai înalt, reușind într-un final să devină unul dintre cei mai mari speakeri motivaționali de pe planetă.

Din câte cunosc, chiar Tony Robbins avusese niște experiențe traumatizante în raport cu tatăl lui în copilărie, dar asta nu l-a împiedicat să devină probabil cel mai mare trainer și life coachi din câți au existat vreodată.

Acestea sunt (veți spune voi) cazuri fericite care au ”avut noroc”, însă părerea mea este diferită. Sunt oameni, ca mine și ca voi, dar care și-au pus întrebările potrivite, au efectuat îndeajuns de multă introspecție și și-au vindecat viața.

Vindecă-ți Viața chiar ACUM

Îți propun să practici zilnic ritualul WUJI GONG și îți rezervi 5-10 minute doar pentru tine și Sufletul tău. Poți folosi o afirmație care să aducă la suprafață trauma ta cea mai mare și astfel o poți transforma cu succes în ritual. Poate că ai suferit abuzuri sexuale, emoționale sau de altă natură, poate că multe dintre problemele tale au cauze nebănuite încă, sedimentate adânc la nivel celular, gata să vorbească cu tine, să îți spună povestea lor.

Aducând RANA de bază în WUJI GONG îți poate vindeca viața cu adevărat și te poate pune în acord cu potențialul tău real, nemanifestat și poate încă neconștientizat pe deplin.

Dacă dorești să identificăm împreună din punct de vedere al hărții sufletului tău care sunt traumele de bază cu care te confrunți, eu îți stau la dispoziție și te aștept la o sesiune individuală, unde poți profita de energia cu care eu vin să susțin și să facilitez evoluția ta personală.

Phone: 0736 11 55 86 Skype: taorful
Distribuie in retelele sociale: