Trei români au câștigat la aparate peste 800.000 lei

Trei bărbați, doi din București și unul din Râmnicul Sărat au bătut recordul la aparate. Cei trei au câștigat cumulat, la nicio săptămână distanță unul de altul, fabuloasa sumă de 800.000 lei.

????????????????????????????????????
Jucătorii au crezut în șansa celui mai puternic jackpot din România – Megajackpot  fiind denumirea lui – și au continuat să joace până când sirenele din sala de joc au pornit și astfel îi anunțau pe aceștia că sunt câștigării celui mai râvnit premiu din lumea aparatelor de tip slot-machine.
Cei trei au jucat pe miză de 6 lei, 10lei, respectiv 3 lei,  au intrat în speciala Megajackpot prin generarea pe ecran a simbolurilor King Kong Cash și au primit jocuri gratuite care au adus de la sine premiul cel mare.

Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România a fost prezent la fiecare eveniment de înmânare al banilor cash. Campionul mondial la skanderberg nu doar că a numărat și a asezat banii în valiza fiecărui câștigător, ci a și oferit celor prezenți adevărate demonstrații ale sportului care l-a consacrat.

În decursul a aproape 7 ani de la primul premiul Megajackpot, valoarea totală a câștigurilor a atins pragul de 5,2 milioane de euro.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

Distribuie in retelele sociale: