Trofeu instituit în memoria Florenței Mihai în cadrul Dr. Oetker Junior Trophy

În cadrul celei de a cincea ediții a turneului ”Dr. Oetker Junior Trophy 2016” a avut loc o acțiune ”In memoriam Florența Mihai”.

Fosta vedetă a tenisului mondial Florența Mihai a fost directorul turneului de tenis ”Dr.Oetker Junior Trophy”, de la înființarea acestuia, din 2012, și până anul trecut, când o boală cruntă a răpit-o dintre noi pe această mare doamnă a tenisului românesc.

Pentru a onora cum se cuvine memoria celei care a fost Florența Mihai, Federația Română de Tenis, alături de partenerii de la Smart Corporation Group și Dr. Oetker România, și cu sprijinul Agenției Naționale de Presă ”Agerpres”, au organizat o expoziție de fotografii cu jucătoare și jucători reprezentativi pentru tenisul românesc. Expoziția s-a deschis duminică, la premierea finaliștilor turneului ”Dr. Oetker Junior Trophy”. În cadrul festivității de premiere, jucătorului Mateo Bivol (Franța) i s-a acordat premiul ”Fair-Play”, instituit în memoria doamnei Florența Mihai.

”Cred că Dr. Oetker Junior Trophy este cel mai important turneu internațional pe care îl avem în momentul de față. Din ce am discutat cu cei din alte țări, cu părinți, toată lumea s-a simțit bine, iar mulți au spus că a fost mai bine organizat decât alte turnee de categoria I care se desfășoară în Europa. A fost totul super, a ținut și vremea cu noi. Ne dorim să câștige sportivii noștrii, să le folosească ca puncte și moral și este un rezultat foarte bun pentru Raluca. Turneul ăsta a fost ca și copilul nostru, a fost un proiect la care am râvnit când am depus aplicația în 2011 și ne-am bucurat extraordinar atunci când Tennis Europe a aprobat pentru România un turneu de categoria I. Am încercat de la an la an să-l îmbuntățim împreună cu Dr. Oetker și Smart Corporation Grup și am făcut o săptămână specială nu numai din punct de vedere sportiv. Cu muzică, vedete, magicieni, masterchef, având ca motto al turneului Enjoy life love tenis”, a declarat Cătălina Cristea, director turneu Dr. Oetker Junior Trophy.

Concursul a fost supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urilewww.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy a fost Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group a fost promotorul evenimentului.

Distribuie in retelele sociale: