Trofeul Dr. Oetker pentru seniori +30 la Tenis Club din Curtea de Argeș

În perioada 17-20 noiembrie 2016, la baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeș, se va disputa Trofeul Dr. Oetker pentru seniori +30.

 

Trofeul Dr. Oetker, care este înscris la categoria a VI-a în calendarul Federaţiei Române de Tenis, este un turneu de dublu rezervat seniorilor cu vârste peste 30 ani şi se va disputa în balonul presostatic din cadrul bazei sportive Tenis Club din Curtea de Arge;.

“Ca şi la ediţiile precedente, ne aşteptăm la o frumoasă participare şi la partide de înalt nivel tehnic şi spectacular, potrivit tradiţiei încetăţenite deja. Se va juca în sistem grupe, cu 2/3 seturi şi cu super tie-break până la 10 în setul decisiv. Dar nu va fi ultima festivitate pe care o va găzdui baza noastră sportivă. Pe 10 decembrie vom se organiza aici Gala Arbitrajului Românesc”, a declarat preşedintele TC Curtea de Argeş, Gheorghe Borţan.

 

Cei interesați pot urmări gratis spectacolul sportiv din cele trei zile de competiţie. Sponsorul principal este Dr. Oetker, iar organizatorul turneului este Tenis Club Curtea de Arges. Parteneri media sunt: Ziarul Argeș Expres și Radio Argeș Expres. Promoter turneu: SCG-Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: