UN BĂRBAT S-A ÎMBOGĂȚIT PESTE NOAPTE CU 80.000 EURO

 5 aprilie 2017 rămâne o zi istorică pentru un bucureștean în vârstă de 31 de ani care a câștigat la aparatele de Megajackpot peste 80.000 de euro.

Bărbatul a câștigat săptămâna trecută cel de al 69-lea premiu Megajackpot. Tânărul este jucător de aparate de mai bine de 12 ani, ba chiar a fost și la Las Vegas, acolo unde a și câștigat mai multe premii cash.

Săptămâna trecută, tânărul a intrat în agenția Stanleybet, situată în Șoseaua Colentina, nr. 55, a băgat în aparatul de Megajackpot 500 de lei, a ales să joace pe miză de 200 de credite, a intrat în speciala Megajackpot, i-au apărut pe ecran simbolurile KING KONG CASH, a selectat 7 jocuri gratuite, iar la cea de-a treia mână a primit premiul Mystery Kong Bonus, câștigând astfel premiul total de 360,865.21 lei.

„Nu am presimțit că va fi o zi de sărbătoare, mai ales că în acea dimineață mi se stricase și o piesă de la mașină care costa foarte mult. Am venit în agenție să joc, am băgat bani și am ieșit să fumez. Nu eram lângă aparat când am câștigat. Am intrat imediat și nu îmi venea să cred. Nu e prima dată când câștig la aparate. Am jucat și la cazinourile din Las Vegas și am câștigat premii în bani. Cu banii primiți de la Megajackpot îmi voi repara mașina și voi pleca într-o vacanță”, ne-a povestit fericitul câștigător.

Ion Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România, a făcut plata celui de al 69-lea premiu Megajackpot. La evenimentul de premiere, campionul mondial la skanderberg i-a provocat pe cei prezenți la o partidă reprezentativă sportului brațului de fier.

În cei 6 ani de la primul MegaJackpot câștigat la sfârșitul lui 2010 și până acum, valoarea totală a premiilor a ajuns la 22,888,708.35lei (5 milioane de euro).

Anexat acestui e-mail găsiți câteva fotografii reprezentative de la înmânarea celui de al 69-lea premiu Megajackpot. De asemenea, gasiti video de la eveniment la acest link https://youtu.be/-pxyQ_ulPMs .

Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 350 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

????????????????????????????????????
Distribuie in retelele sociale: