Un braşovean a dat lovitura la aparate în pragul sărbătorilor

Un premiu de 460.361 lei a fost câştigat de un tânăr, la aparate, la o agenţie Stanleybet din Braşov. Este cel de-al zecelea Megajackpot câştigat în 2015 și al 53-lea de când a fost lansat în România. Doar anul acesta s-au acordat premii de aproape 3 milioane de lei.

 

“Luni seara, când mă întorceam de la serviciu, am zis să-mi încerc norocul la aparate. În total am jucat vreo sută de lei. La ultima mână eram pe o miză de 60 credite, iar când am văzut cât am câştigat nu mi-a venit să cred”, a spus tânărul câştigător, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

 

Mai bogat cu peste 100.000 euro, tânărul se consideră un om norocos, mai ales că acum se va putea muta, din chirie, la casa lui. “Nu sunt un jucător înrăit, dar am jucat până acum tot ce am găsit la Stanleybet: V-Bingo, aparate, pariuri sportive şi altele. Joc ca să mă distrez, iar dacă e să câştig cu atât mai bine. Prefer să joc la Stanleybet pentru că aici am câştigat de cele mai multe ori. Am mai luat și la pariuri 2.000 de lei”.

 

Clientul Stanleybet a câştigat Megajackpot la cea de a cincea mână când a primit Mystery Kong Bonus, care i-a adus 6.500 credite şi totodată premiul cel mare.

 

“Nu am o strategie, depinde de banii pe care îi am. Important e să joci cu limită. Dacă nu e ziua ta norocoasă mai bine revii altă dată. Cred că dacă e să-l ai, norocul sigur te găseşte. Trebuie să fii în locul potrivit la momentul potrivit!”, a mai spus câştigătorul.

 

Premiul Megajackpot, în valoare de 460.361,12 lei, i-a fost acordat braşoveanului, pe 11 decembrie, la agenţia Stanleybet, din strada 13 Decembrie, nr. 55-59 (Braşov). La eveniment au participat ambasadorul MegaJackpot în România, Ion “Iron” Oncescu şi Florian Niculae, directorul general al Westgate Romania, firma care administrează aparatele. Alţi trei clienţi s-au întors acasă cu televizoare LED, în urma participării la tombola specială organizată de Stanleybet.

 

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit o valoare totală a premiilor de 4 milioane euro.

 

SS

Distribuie in retelele sociale: