Un furnizor important de echipamente HoReCa: TC Romania Crown Cool

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/kitchen-work-restaurant-cook-chef-731351/

Compania TC Romania Crown Cool este o prezență de marcă pe piața echipamentelor frigorifice din țara noastră.

Ce trebuie să știi despre distribuitorul TC Romania Crown Cool?

Având capital integral privat TC Romania Crown Cool este inclusă în grupul Thermotechnika Crown Cool, ce activează în mai multe țări din Europa Centrală.

De aici se pot cumpăra echipamente frigorifice și gastronomice care îndeplinesc cele mai exigente standarde de calitate cerute în industria HoReCa. Toate produsele propuse profesioniștilor din domeniu sunt certificate și se expediază după o testare detaliată, împreună cu toată documentația tehnică necesară.

Grupul Internaţional Thermotechnika Crown este un nume în domeniu și deoarece nu se rezumă doar la a comercializa produse provenite de la alți fabricanți, dar și pentru că aici chiar se realizează echipamente frigorifice proprii variate, bine apreciate de către cumpărători.

Echipamentele ce se pot comanda la TC Romania Crown Cool sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, iată de ce ele pot să se integreze cu ușurință în orice tip de spațiu comercial (HoReCa sau retail), de la cele mai mici bucătării profesionale, terase, baruri, cofetării, patiserii, cafenele și ceainării moderne până la diverse spații comerciale.

Demn de știut pentru potențialii clienți TC Romania Crown Cool este și faptul că această companie a început producția de camere frigorifice de acum cinci ani, mai precis din anul 2015. Profesionalismul de care dă dovadă este demonstrat și de calitatea procesului de fabricație care este asigurată prin respectarea strictă sistemului integrat de management al calităţii ISO 9001, HACCP, al mediului ISO 14001, al sănătății și securității ocupaționale ISO 45001 și al responsabilității sociale SA 8000.

Mai trebuie menționate și serviciile garanție și post-garanție ce conferă antreprenorilor siguranța că pot utiliza fără teamă de sincope în activitate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool. Reţeaua de service acoperă eficient întregul teritoriu al României, fiind prezentă în toate județele țării.

Asta în condițiile în care compania amintită se bucură și de onoarea de a fi furnizor oficial al unor branduri internaționale foarte populare. În calitate de distribuitor al acestora TC Romania Crown Cool reușește să stabilească cel mai bun preț pentru produsele pe care le comercializează, pe lângă faptul că vine în întâmpinarea specialiștilor HoReCa și din retail cu o paletă extinsă de produse, pentru a acoperi toate nevoile acestora.

Propunerile de soluții individualizate de dotări pentru unități de diferite dimensiuni sunt bine apreciate de către clienți, chiar dacă bugetul lor pentru astfel de investiții este mai mic sau mai mare.

Un mare avantaj pentru aceia care fac comenzi la acest distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice este și acela că pentru toate aceste produse ei beneficiază de transport gratuit până la sediu (cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, care sunt suportate de către clienți).

Sistemul de finanțare TC Romania Crown Cool – avantaje pentru potențialii clienți:

– avans zero la sută;

– chirie în euro constantă pe durata contractului;

– doritorii primesc răspuns la cererea de finanțare în maxim 24 de ore;

– factura de chirie deductibilă.

Cine poate accesa acest sistem?

– persoanele juridice;

– persoanele fizice autorizate (notari, avocați, medici, arhitecți);

Condiții de închiriere:

– valoare minimă contract 500 euro plus TVA;

– perioada contractului este între 18 și 60 de luni.

Cum se poate să accesezi finanțarea?

1. se aleg produsele dorite, eventual la sfatul specialiștilor TC Romania Crown Cool;

2. se trimite documentația necesară la service.cluj@grenke.ro;

3. produsele dorite vor fi comandate și livrate imediat după semnarea contractului de finanțare.

Date contact:

Crown Cool S.R.L.

Showroom:

Adresa: 530240 Miercurea Ciuc, str Toplița nr 155

tel.: +40 266-317827

mobil.: +40 726-308 900

Fax: +40 266-315068

E-mail: office@tcromania.com

Program: L-V: 8:00 – 16:00

S-D: închis

GPS: 47° 28′ 23.08″ és 19° 07′ 59.73″

Distribuie in retelele sociale: