Un nou curs de bucatar incheiat cu succes la Centrul de Formare Profesionala Eurodeal!

Astazi a avut loc la Centrul de Formare Profesionala Eurodeal examenul de calificare pentru bucatari. Cu multe emotii si multe preparate delicioase, cursantii au trecut cu brio examenul de bucatar. Cursul de bucatar este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cursul fiind recunoscut national si international.

Cursurile de bucatari dureaza 20 de saptamani, o treime din timp fiind acordat pregatirii teoretice si doua treimi pentru pregatirea practica in diferite restaurante si hoteluri. La practica se merge cate 8 ore pe zi, pentru ca pregatirea practica este importanta mai ales daca dupa cursuri doresti sa te angajezi ca bucatar.

Evaluarea finala se va face, prin acordarea de note de catre o comisie de examinare, pe baza unui examen scris, tip grila, si a unei lucrari practice. Locul de practica pentru cursanti este asigurat.

Acest lucru ofera oportunitatea cursantilor sa invete de la locul de practica, sa se confrunte cu cerintele de pe piata, cu volumul de munca.

Importanta si atractivitatea unui astfel de stagiu de practica consta in insusirea si dezvoltarea unor abilitati profesionale in domeniu aplicate, precum munca in echipa. Experienta acumulata este foarte importanta, acest lucru ajutand cursantii sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.

Angajatorii au posibilitatea de a atrage în cadrul companiei lor tineri valoroși, pe care îi pot îndruma și ulterior angaja în regim permanent.

Revenind la preparatele de astazi de la examen au fost foarte diversificate si care mai de care mai interesante. Plecand de la preparate traditionale precum sarmale, platouri traditionale pana la cele internationale din gastronomia italiana, spaniola, libaneza si asiatica.

Deserturile au fost interesante si creative precum negresa cu ardei iute, tiramisu si cheesecake. Toate preparatele au fost foarte bine pregatite.

De ce sa urmezi cursul de bucatar la Eurodeal?

Certificatul de calificare obtinut la finalul cursului este recunoscut atat in Romania cat si in strainatate.

Cursurile sunt sustinute de profesionisti cu experienta in domeniu.

Experienta a peste 15 ani de formare profesional si faptul ca mii de persoane au facut acest curs reprezinta garantia calitatii si primul pas catre o cariera de succes in Romania sau strainatate.

 

Pentru a afla detalii despre cursuri click aici!

 

Pentru a vedea poze de la examen va invitam pe Facebook.

Distribuie in retelele sociale: