Unde poți să urmezi cursuri de bucătar în București?

Dacă îți place să urmărești programele TV culinare, ești pasionat de gastronomie și vrei să începi primii pași în domeniu, te așteptăm la un curs de bucătar ce te va transforma într-un “chef”, gata să prepare mâncăruri și prăjituri unice, cu aspect inedit și foarte, foarte gustoase.

A fi bucătar, astăzi, nu inseamnă numai a face o meserie, ci a împleti tehnici foarte exacte cu inspirația artistică.Un bun bucătar este întotdeauna un artist.

 

Avem o propunere pentru tine. Totul începe cu urmarea unui curs de bucătar, precum cel oferit de Centrul de Formare Profesională Eurodeal.

Cursurile de bucătari durează 20 de săptămâni, o treime din timp fiind acordat pregătirii teoretice și două treimi pentru pregătirea practică în diferite restaurante și hoteluri. Atenție! La practică se merge câte 8 ore pe zi, pentru că pregătirea practică este importantă mai ales dacă după cursuri speri să te poți angaja ca bucătar. Evaluarea finală se va face, prin acordarea de note de către o comisie de examinare, pe bază unui examen scris, tip grilă, și a unei lucrări practice.

Urmând cursul de bucătar la Eurodeal, aveți oportunitatea de a obține o calificare recunoscută național și internațional în meseria aceasta, astfel încât să puteți lucra oriunde în lume în urma traducerii, legalizării și apostilarii cu apostilă de la Haga a certificatului de calificare obținut după absolvire.

Care sunt avantajele participării la acest curs?

  1. Pregătirea profesională alături de profesori cu experianta teoretică și practică
  2. Pregătirea teoretică se desfășoară în săli de curs dotate corespunzător
  3. Activitatea de practică este asigurată în restaurante de prestigiu, cu posibilitate de angajare
  4. Tehnici și metode moderne de predare/instruire/aplicații practice canalizate pe stimularea creativității și interactivității cursantului, eliminând astfel stresul de la orele de curs (studii de caz, lucru în echipă, etc)
  5. Obținerea unui certificat de calificare cu recunoaștere la nivel național și internațional.Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Te așteptăm la curs alături de alți bucătari entuziaști!

Aici găsești informații complete despre curs, care sunt competențele pe care le dobândești, costul cursului , locația , acte necesare înscrierii: https://cursuridecalificare.ro/cursuri-de-bucatari.php

Rămâi înfomat urmărind pagina de Facebook https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro/ . Aici vei găsi informațiile de care ai nevoie, poți vedea fotografii de la cursuri pentru a vedea cum se desfășoară.

Distribuie in retelele sociale: