VALENTIN POPESCU: ALEXANDRION GRUP SPRIJINĂ UN POTENȚIAL PROIECT FC PETROLUL PLOIEȘTI

Directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, spune că dacă FC Petrolul Ploiești va demara un nou proiect bazat pe principii eficiente care să asigure performanța, compania pe care o reprezintă va fi alături de cei ce iubesc cu adevărat fotbalul din Ploiești, așa cum a fost și până în prezent.

“În cazul în care se va demara un nou proiect cu acest club de prestigiu, prin care să atingem obiectivele propuse, noi vom fi alături ca de fiecare dată“, spune Valentin Popescu.

”Dacă alţi parteneri au renunţat să mai fie lângă Petrolul, Alexandrion Grup a decis să rămână alături de noi şi îi mulţumim pentru decizia pe care a luat-o. Prietenul la nevoie se cunoaşte, spune un vechi proverb românesc, care se potriveşte foarte bine acestei situaţii. Alexandrion Grup este un prieten adevărat, a înţeles că în momentele grele o astfel de implicare poate ajuta enorm un club precum Petrolul”, declara un oficial al grupării ploieștene în momentul în care Petrolul trecea prin momente foarte grele.

“De aproape doi ani de zile alături de clubul nostru, Alexandrion Grup România rămâne un partener important al FC Petrolul Ploieşti. Sponsor al „galben-albaştrilor” în ultimele două sezoane, Alexandrion Grup România şi-a reconfirmat sprijinul faţă de cea mai iubită echipă a Ploieştiului şi în această perioadă, dovedindu-se, astfel, un aliat de nădejde, aşa cum sperăm să fie şi în continuare. Alexandrion Grup România şi-a onorat întotdeauna înţelegerile faţă de FC Petrolul Ploieşti, fiind cu toate plăţile la zi, alegând să susţină în mod constant clubul nostru chiar şi în perioade în care alţi parteneri au decis să se retragă”, se menționează într-o postare a FC Petrolul.

Alexandrion Grup a fost aproape de acele echipe care cred în performanță, în rezultate durabile și în depunerea unor eforturi susținute pentru atingerea excelenței. Astfel, de-a lungul timpului, Alexandrion Grup a sprijinit Steaua București, Concordia Chiajna sau Unirea Urziceni, în perioada de glorie a acestui club.  Alexandrion Grup a sprijinit sau  sprijină  în continuare echipe de fotbal ca Dinamo București, CS Universitatea Craiova, CSMS Iași si Petrolul Ploiești .

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia Alexandrion şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația Alexandrion va organiza în acest an cea de a  treia editie a Premiilor Constantin Brancoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale romanesti prin onorarea celor mai remarcabili oameni de arta si cultura ai anului. Deasemenea, Fundatia Alexandrion va organiza anul acesta cea de a doua editie a Galei Premiilor Matei Brancoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea si sustinerea  tinerilor oameni de cultura si arta din Romania. In domeniul sportiv, Fundatia Alexandrion a fost si este in continuare implicata in mod consecvent, atat prin sustinerea unor prestigioase echipe de handbal si fotbal dar si alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul si mai nou box-ul , cat si prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua editie, prin care se doreste contribuirea  la sustinerea si recompensarea valorilor sportive din Romania.

Motto-ul Fundatiei Alexandrion este: „continuarea sustinerii miscarii sportive din Romania”

Distribuie in retelele sociale: