Valentin Popescu: Alexandrion Grup va continua maratonul susținerii mișcării sportive

Alexandrion Grup va continua maratonul susținerii mișcării sportive, a declarat Valentin Popescu, Directorul de Marketing Sportiv al acestei companii, în cadrul conferinţei “Batere, Zbatere şi Dezbatere a Educaţiei Fizice şi Sportului din România” găzduită de  Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

La eveniment, cei din sală au cerut personelor care au luat cuvântul să își asume responsabilități și acțiuni coerente care să aduca beneficii sportului.

”Continuăm maratonul susținerii mișcării sportive, așa cum îi place sa spuna si sa faca presedintelui si fondatorului Alexandrion Grup, domnul Nawaf Salameh. Și  dacă doriți să aflați lucruri concrete care se vor întâmpla în următoarea lună, vă  spun și îmi asum în numele companiei pe care o reprezint că: rugby-ul, boxul și ciclismul sunt sporturile care vor beneficia de susținerea noastră în scurt timp. Apoi vor urma și alte sporturi”, a spus  Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, care a avut  una dintre cele mai coerente declarații în cadrul acestei dezbateri.

La dezbatere au fost  prezenţi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) Alin Petrache, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, ai mediului universitar, ai Ligii Profesioniste de Fotbal, sportivi, inspectori şcolari, dar si ai mediului de afaceri.

La finele dezbaterii, s-a desprins concluzia că România are absolută nevoie de o viziune şi o strategie în materie de sport, iar cei prezenţi la eveniment şi-au propus să meargă mai departe, să se coaguleze şi să “treacă la treabă.” Ulterior acestui eveniment, care se doreşte un prim pas al constituirii unui grup de profesionişti dornici să contribuie la conturarea strategiei naţionale,  se va organiza o caravană a sportului românesc în principalele centre universitare, la care să fie invitaţi toţi factorii decidenţi.

 

Distribuie in retelele sociale: