Vasile Antonescu a câștigat Vitality Open Tour

Vasile Antonescu a câștigat cea de a patra ediție a Vitality Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1, pe Thomas Statzberger(Austria).

“Am fost un pic emoționat, dar publicul a fost de partea mea și m-a susținut foarte mult. Este a șasea finală pe care o joc și în sfârșit o și câștig. Este o piatră care mi se ia de pe suflet și acum o să joc mult mai relaxat și o să fie mult mai bine în viitor. Vreau să mulțumesc în primul rând antrenorilor, sponsorilor și tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. Am înțeles că finala a avut un impact foarte mare la public și le transmit să continue cu pasiune să urmărească tenisul, să vină la meciuri”, a declarat Vasile Antonescu.

Oficialul Dr. Oetker România, Alex Schuster, a premiat cei doi finaliști de la simplu.

La dublu, perechea Peter Nagy(HUN) /Cristian Rodriguez (COL) a câștigat a cea de a IV-a ediție turneului ITF pentru seniori, Vitality Open Tour, cu premii de 15.000 $, de la Tenis Club din Curtea de Argeș.

De asemenea, a fost premiată echipa Tenis Club din Curtea de Argeș, care a cucerit trofeul de campioană națională la fete, categoria sub 10 ani. Echipa este alcătuită din Maria Alessia Floarea (nr. 1 pe plan naţional), Eva Maria Ionescu, Antonia Maria Dinică și Diana Elena Holdis și Gheorghe Borțan (căpitan nejucător).

Partidele din faza finală a ITF Vitality Open Tour au putut fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/vitalityopentour/live-broadcast/. Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România – Musli Vitalis, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit. Sponsorii ediției 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

(de Teodor Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: