VICTOR HĂNESCU A PREMIAT CÂȘTIGĂTORII CELEI DE A XI-A EDIȚII A TROFEULUI CE ÎI POARTĂ NUMELE

Victor Hănescu a premiat câștigătorii celei de a XI-a ediții a trofeului ce îi poartă numele, competiție care a avut loc la Tenis Club din Curtea de Argeș.

“Mă bucur că am ajuns la a 11-a ediție a acestui acest proiect viabil, care bucură pe toată lumea. E clar că este un proiect care a atras pe toți încă de la început, pentru că această combinație între numele meu și sponsorul Dr. Oetker este una câștigătoare. Am dat drumul la Academia Victor Hănescu la București, unde oferim copiilor tot ce le trebui să ajungă să facă performanță. Apoi avem și taberele Train Like a Pro care se bucură de succes. Avem copii talentați, cu potențial, dar cărora le trebuie un sistem, să nu se piardă pe drumul către înalta performanță”, a declarat Victor Hănescu.

Câștigătorii celei de a XI-a ediții a trofeului “Victor Hănescu” sunt:

–         Categoria 12 ani – Luca Preda – simplu băieți ;  Iulia Gherman (Republica Moldova) – simplu fete; Iulia Gherman/ Maria Stăncescu – dublu fete; Luca Preda/ Radu Țurcanu – dublu băieți;

–         Categoria 14 ani – Andreeas Mulner – simplu băieți și Liliana Rogojinoiu – simplu fete;

–         Categoria 10 ani – Briana Vîlceanu – simplu fete și Eric Niță – simplu băieți.

“Brandul Victor Hănescu și sponsorul Dr. Oetker s-au completat reciproc și astfel s-a ajuns să organizăm până acum 11 ediții reușite ale acestui trofeu. Un succes fantastic și la această ediție în care am avut peste 100 de concurenți de la 58 de cluburi. Sperăm să o ținem tot așa și anul viitor să fim și mai buni. Am avut oameni din toată țara la acest turneu și din toată lumea la competițiile internaționale, ceea ce este fantastic pentru oraș. Sunt foarte mulțumit de ce s-a realizat în acești ani la Tenis Club din Curtea de Argeș și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la ceea întâmplă aici”, a declarat Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

 

La această ediție a trofeului Victor Hănescu s-a înregistrat un record de participanți, 120, la categorile 10 – 14 ani (B+F), de la 58 de cluburi din țară și de la o delegație a Republicii Moldova.

Gheorghe Borțan (Director General Tenis Club Curtea de Argeș): “Și anul acesta am avut evenimente deosebite, atât naționale, cât și internaționale (Inedit Open Tour sau Vitality Tour, ambele cu premii de câte 15.000 de dolari). De asemenea, avem numeroase competiții care fac parte din calendarul FR Tenis. Am avut sportivi din peste 30 de țări la turneele internaționale și peste 1000 de sportivi din țară”.

Partenerul oficial al trofeului Victor Hănescu este Dr. Oetker România. Pe site-ul turneului http://trofeulvictorhanescu.ro /, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Sponsorii ediției 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

(de Teodor Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: