(VIDEO) Delegația jurnaliștilor va face o vizită la Distileria Alexandrion și va juca o partidă demonstrativă de fotbal

Delegația jurnaliștilor, campioană olimpică și mondială en-titre, va efectua mâine o vizită la Distileria Alexandrion din Pleașa.

Apoi, ziariștii tricolori vor juca o partidă demonstrativă de fotbal cu o selecționată alcătuită din reprezentanți din cadrul Alexandrion Group și ai hotelului „New Montana” din Sinaia.


A devenit deja o tradiție pentru delegația jurnaliștilor tricolori să efectueze cantonamentul la hotelul New Montana din Sinaia în vederea pregătirii noului sezon competițional.

Care va debuta la Chișinău, în perioada 12-14 aprilie, unde se desfășoară tradiționalul turneu consacrat memoriei jurnalistului sportiv Boris Harcenco în cadrul Olimpiadei APSM .

Delegația României este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica, iar noul sponsor tehnic al jurnaliștilor tricolori este Kipa (kipa.ro)

(Foto: iunie 2014, Vadu lui Vodă – Republica Modova. Premierea pentru locul 3 ocupat de jurnaliștii tricolori a fost efectuată de către Ministrul Sporturilor din Modova, Octavian Bodișteanu și președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu)

Ultimul turneu efectuat de jurnaliștii tricolori în Republica Modova a fost în 2014, la Cupa Europei, unde au cucerit medaliile de bronz.

(imagini de la acțiunea din 2017 a delegației jurnaliștilor de la Distileriile Alexandrion și meci de fotbal)

Distribuie in retelele sociale: