Videoclip nou lansat de SARAH in colaborare cu celebrul fotograf Alexandru Zainea

După o pauză de aproape doi ani iată că Sarah a revenit în atenţia fanilor datorită lansării unui nou videoclip muzical. Însă acesta nu este orice fel de videoclip, ci unul de imagine, realizat de Alexandru Zainea, un român plecat la Londra, care a lucrat şi cu cele mai tari vedete româneşti, de la Inna, Antonia şi Laura Cosoi până la Răzvan Ciobanu.

Fermecătoarea interpretă a lansat o nouă piesă care se numeşte “Sunrise” şi e compusă de Dumi Padure, care a mai lucrat cu artişti renumiţi, de la Anna Lesko, Cristina Spatar până la Alexandra Stan, Connect-R şi mulţi alţii. Videoclipul este creaţia lui Alexandru Zainea în calitate de regizor şi a fost filmat de Bogdan Tudor. Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din România el colaborând cu Inna, Antonia, Nicoleta Nuca, Răzvan Ciobanu, Laura Cosoi, Alina Eremia şi lista poate continua.

Mesajul piesei este acela de a nu îţi pierde speranţa în dragoste şi de a pune întotdeauna pe primul loc iubirea. Coregrafia piesei a fost asigurată de Cristian Chis Bruce, unul dintre cei mai renumiţi coregrafi şi dansatori din România. A colaborat cu majoritatea vedetelor autohtone dar a lucrat şi pentru emisiuni internaţionale printre care amintim X Factor UK.

Sarah trieşte acum o frumoasă poveste de iubire şi s-a regăsit în mesajul piesei în totalitate. De curând ea s-a mutat în Spania unde va incepe lucrul la următorul ei proiect muzical care va fi coordonat de Oliver Popa.

Distribuie in retelele sociale: