Vrei sa iti faci un magazin online pentru produsele tale handmade? Agentia de web design poate transforma visul tau in realitate

Produsele handmade au devenit din ce in ce mai populare si la noi. E vorba de acele produse realizate acasa sau in mici ateliere incropite acasa, din fel de fel de materiale care mai de care mai creative. Spre deosebire de produsele de serie, cele handmade sunt originale, sunt dragute si vin intr-o varietate de forme, dimensiuni si marimi. Daca si tie iti place sa realizezi produse handmade de calitate si vrei sa ajungi mai rapid la potentiali clienti poti sa iti faci un magazin online. In comparatie cu un blog sau cu o pagina de Facebook, magazinul online le ofera utilizatorilor multiple modalitati de plata, un Cos de Cumparaturi, servicii premium, viteza mai mare de incarcare, dar si motoare de cautare, filtre, categorii, meniuri usor de navigat. Ai si tu spatiu mai mult si mai elegant pentru prezentarea produselor tale handmade originale si te poti bucura de o experienta profi in administrarea intregii game de articole postate pe site.

Cum ajungi insa sa ai un magazin online pentru produsele tale handmade? Mai intai iti gasesti o agentie de web design buna, cum e de exemplu si Cubick, cu servicii premium si echipe mixte care stiu ce au de facut. Cu cat e mai experimentata agentia si are mai multe site-uri in portofoliu, cu atat mai bine. Traficul organic pe site si interactiunea cu magazinul online vor fi de calitate daca avem de la inceput un design elegant, adaptat tipului afacerii noastre. Designul web este la fel de important precum coperta unei carti. Daca ai o coperta care iti place, are textura placuta, e si lucioasa si e cartonata cu siguranta o vei lua in mana si o vei rasfoi, poate o vei cumpara. Asa se intampla si cu site-urile sau cu magazinele online. Arata bine, clientul sta si cauta ce are nevoie, revine pe site, nu arata bine clientul iese imediat si tu ai de pierdut.

Nu e suficient sa ai o agentie de web design alaturi pentru a avea un magazin online care poate aduce profit chiar si pentru acest tip de afacere. Trebuie sa iti pui pe o foaie un plan de actiune, ce iti doresti, ce obiective ai, care sa fie misiunea site-ului, ce fel de produse vei avea, cum vrei sa arate magazinul online, ce vrei sa le oferi clientilor, ce optiuni, facilitati. Cand stii clar ce vrei te adresezi echipei de la agentia de web design, celor de la Cubick si le prezinti si tu viziunea ta. Creativitatea este importanta aici, ai foarte multe de castigat daca te implici si tu si daca nu astepti ca totul sa vina doar de la specialistii agentiei.

Din partea lor vei avea de la design web profesionist la platforme moderne de administrare personalizate pentru afacerea ta, dezvoltare de diverse functionalitati si sectiuni de pe site, optimizari seo, chiar si servicii de copywriting daca ai nevoie de asa ceva, mentenanta, gazduire web de calitate. Cu ce trebuie sa vii tu? Cu incredere, cu deschidere la dialog, cu idei fresh si cu rabdare. Va dura ceva pana sa vezi magazinul online live si accesibil, dar cand va fi gata va avea trafic de calitate, vei ajunge la mai multi clienti, va fi integrat cu platformele de socializare si va avea viteze de incarcare foarte mari.

Distribuie in retelele sociale: