Vrei un job cu program flexibil? Iată un TOP din care poți să-l alegi pe cel care ți se potrivește!

Programul flexibil de la job este foarte important pentru persoanele care aleg să facă și alte activități pe parcursul zilei, care necesită atenție și concentrare sau prezență fizică. Fie că este vorba despre facultate sau despre hobby-uri ori business-uri personale, poți să îți dorești să ai un loc de muncă în plus, care să-ți aducă o sursă de venit suplimentară. 

Astfel, dacă și tu cauți un asemenea job, în acest articol vei găsi mai multe variante care sunt în tendințe. Așadar, asigură-te că iei în considerare, mai întâi de toate, timpul pe care ești dispus să îl aloci unui loc de muncă suplimentar, dar și domeniul care te atrage sau activitățile la care te pricepi cel mai bine. 

Iată un TOP al joburilor cu program flexibil!

  • Nail technician sau nail artist 

Cele două se completează și sunt considerate ca fiind mai mult hobby-uri. Mai exact, dacă ai chemare către zona artistică și ești o persoană răbdătoare, poți face lucruri deosebite în acest domeniu. 

Nici nu trebuie să te deplasezi la un salon, poți lucra chiar la tine acasă și, astfel, îți poți face programări în funcție de timpul liber de care dispui. Pentru a putea să deprinzi cât mai bine metodele și tehnicile de lucru este nevoie să urmezi cursuri acreditate, în urma cărora să obții o diplomă sau să cauți diverse tutoriale pe Internet. 

  • Make-up artist  

În cazul în care îți place să te machiezi și crezi că te descurci să faci acest lucru și cu alte persoane, poți începe un curs de Make-up Artist, în urma căruia să acumulezi cunoștințe în domeniu și să înveți tehnici noi de machiaj. Ulterior, îți poți face singură programul, deoarece tu vei decide împreună cu cei care îți vor fi clienți.

  • Model de videochat 

Chiar dacă este un job mai controversat, trebuie să știi de la bun început că, în ultimii ani, videochat-ul a devenit din ce în ce mai popular și, astfel, persoanele au început să vadă cu alți ochi acest domeniu. 

Dacă te consideri o femeie lipsită de inhibiții, care ar putea să se alăture echipei Gloria Agency, nu ezita să încerci! Îți alegi singură programul de lucru, însă trebuie să acumulezi un număr de ore/săptămână stabilit anterior. Sumele pe care le poți câștiga lunar sunt, însă, în favoarea ta. 

  • Content writer 

Dacă îți place să scrii și, mai ales, dacă ai o imaginație bogată și îți surâde ideea de a face research, atunci jobul de content writer ar putea să ți se potrivească. Poți căuta o agenție care să-ți permită să lucrezi în regim de colaborare și, astfel, poți redacta articolele de acasă, oricând dispui de timpul necesar. 

Așadar, acum că ai aflat mai multe detalii despre câteva dintre joburile care au un program flexibil, care să-ți permită să faci și alte activități, ține cont de cele prezentate în acest articol și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Mai mult decât atât, ia în considerare și alte hobby-uri pe care le ai, deoarece le poți transforma oricând în meserii care să-ți aducă câștiguri lunare semnificative. 

Sursa foto: shutterstock.com 

Distribuie in retelele sociale: